3M Profesionalni otirači – važnost ulaznog prostora za Vašu zgradu

3M Profesionalni otirači – važnost ulaznog prostora za Vašu zgradu

3M profesionalne otirače u našoj ponudi karakteriše kvalitet, atraktivan dizajn, efikasnost u otklanjanju nečistoća i zadržavanju vlage. 3M Nomad podne prostirke imaju višegodišnju tradiciju i razvijeni su u jedan sistem koji će efikasno i pouzdano zaštititi objekt od nečistoće. Svaki sistem treba se sastojati od jednog vanjskog otirača koji će ukloniti grube nečistoće dok će unutrašnji otirač efikasno uklanjati finu prljavštinu i vlagu. 3M-ova ponuda profesionalnih otirača nudi idealna riješenja za sve veličine i vrste objekata komercijalnog tipa. Važno pri izboru otirača je odrediti mjesto gdje se otirač postavlja (unutrašnji i/ili vanjski prostor) i koliki je dnevni pješački promet u objektu.

Razni oblici prljavštine i vlage svakog dana se unose u objekte ostavljajući pri tome vidljive mrlje na podu što ne samo da stvara loš utisak na posjetioca nego utiče i na sigurnost i povećava troškove čišćenja i održavanja.

Kvalitetno opremljen ulazni prostor s odgovarajućim profesionalnim otiračima pruža zaštitu od klizanja a pri tome igra važnu ulogu u smanjenju troškova održavanja.

3M nudi garanciju 5 godina od dana kada kupite 3M Nomad profesionalni otirač.

Top
X